Här svarar vi på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på din fråga här, kontakta oss på kundtjänst.

Vi är forskare, mammor, lärare och pappor som gått samman kring vår passion att ge barn bästa möjliga start i livet.

Sedan 2002 har vi inspirerat mer än 100 000 barn att engagera sig i vetenskap. Med vår djupa kunskap om hur barn lär sig, erbjuder vi fantastiska produkter som handplockats för deras förmåga att väcka barns nyfikenhet.

Skickar du till annan mottagare? Börja med att fylla i dina egna uppgifter, sedan kan du skriva mottagarens adress under “Leverans”. Glöm inte att ange mottagarens mobilnummer och som e-postadress ange din egen (syns ej).

Beställningar innan kl 12:00 skickas normalt samma dag. Vi levererar alltid inom 1-3 arbetsdagar. Om du inte mottagit din beställning inom denna leveranstid, vänligen spåra paketet eller kontakta kundtjänst.

Du kan spåra paketet med hjälp av sändningsnumret/kollinumret du har fått på mail från oss.

Genom att klicka på kollinumret i det mailet så blir du skickad till fraktbolagets hemsida där du får mer information om din leverans.

Har du ytterligare frågor kan du alltid kontakta oss på mail : , eller på telefon +4745971880.

Om du inte är nöjd med en vara/produkt så ska i första hand kontakta kundservice på mail , eller på telefon +4745971880. 

Vi är tacksamma om du kan uppge: 

  • Ditt ordernummer.
  • En tydlig beskrivning av orsaken till att du inte är nöjd med produkten.
  • Bifoga tydliga bilder på varan och orsaken.

Ångerrätt – Kunden har i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning rätt att ångra eller returnera sin beställning inom 14 dagar från den dag då kunden tog emot beställd vara.

Vi ber dig själv ombesörja returtransport. Du måste även skicka din retur som ett företagspaket annars kommer det inte komma fram till oss. Du står själv för fraktkostnaden och skickar helt enkelt bara paketet till denna adressen:

Returadress:

Holship, att: Forskarfabriken
Arendalsvägen 40
43439 Kungsbacka

Kontaktinformation på retur:
Telefon: +4745971880
Email: Info@forskarfabriken.se

OBS: SKICKA PAKETET SOM FÖRETAGSPAKET OCH INTE TILL OMBUD

Återbetalning

När vi har fått ditt returpaket kontrollerar vi varorna och sedan kommer du att få tillbaka hela beloppet. Beloppet överförs alltid till samma kreditkort som användes för att göra inköpet. Har du valt fakturabetalning så blir fakturan borttagen.

Så fort din beställning har gått igenom kommer vi att skicka en e-post till dig.

Var uppmärksam på att det kan ta upp till 1 timme innan mailet finns i din inkorg. I denna mailen hittar du bekräftelse på vad du har beställt och till vilken adress.

Att leksakerna vi säljer ska vara säkra att leka med är vår högsta prioritet. Alla våra produker är CE-godkända och har testats. Dessutom erbjuder vi bara produkter som handplockats för deras förmåga att väcka barns nyfikenhet.

För att få information om rabattkoder eller rabatter rekommenderar vi att ni prenumererar på vårt nyhetsbrev. Där får du tillgång till exklusiva erbjudanden samt information.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här:

[mc4wp_form id=”3105″]

 

Alla våra produkter skickas från vårt lager i Kungsbacka.

Vi använder oss av Klarna Check-Out på Forskarfabriken. och de betalningsalternativ som finns är kortbetalning med Visa eller Mastercard, banköverföring eller fakturaköp. Du kan läsa mer om Klarna Check-out här