Adventskalender med lek och lärande

Beställ adventskalendern alla pratar om!

Vi har begränsat antal med julkalendrar så det gäller att vara tidig ute. I år har alla paketen fått en läcker julgrön inpackning och innehållet är helt nytt från förra året.

Forskarfabrikens populära adventskalender

Är du trött på adventskalendrar som bara innehåller socker? Eller att använda mycket av din tid till att hitta vettiga presenter till adventskalendern? Och sen också hinna packa in presenterna samt dekorera? Med ett annorlunda innehåll har både små och stora låtit sig imponeras av forskarkalendern från Forskarfabriken. Den innehåller allt du behöver för en rolig och lärorik adventstid för nyfikna barn. Äntligen är det en kalender som tränar både hjärnan och leendet!

Kalendern har helt nytt innehåll från förra året med 24 st spännande och fascinerande gåvor.
Den passar perfekt för nyfikna barn från 6 år och uppåt – och deras familj!

Läs mer om årets adventskalender här.


Experimentera er igenom adventstiden!

Kalendern kommer i en fin julgrön påse som passar perfekt att återanvända som gym bag. Alla paketen kommer färdiginpackade och numrerat efter dag. Varje gåva innehåller en beskrivning av produkten för att ge gåvorna ändå mer läring.

Även om huvudmålgruppen är barn mellan 6-12 år, kan också en femåring ha glädje av kalendern med hjälp av en vuxen.

Förskolor har också haft positiva erfarenheter av kalendern även fast den egentligen är gjord för ett barn. Här låter förskolor tex barnen öppna en lucka var.

Forskarfabrikens adventskalender

Se på filmen under för att se hur barnen reagerar när de öppnar kalendern:

Årets julkalender innehåller:

Syror och färg i rödkål, Kemisk tavla, Tre i rad, Glasbägare, Miniraket, Törstig sköldpadda, Magisk sand, Rymdskeppspepparkakor, Såpbubbelkonst, Färgpalett, Bollflöjt, Flaskdykare, Glad och ledsen, Tiotalssystemet, Slajm som lyser i mörkret, Alunkristaller, Roterande spiralarmband, Kopp och boll, Fossilsamling, Färgskiftande tuschpennor, Ballongbil, Kreativ lera, Magisk julgran, Eldetektor.

Forskarfabrikens adventskalender kan beställas här:

Lägg i varukorg

2 tankar om “Adventskalender med lek och lärande

 1. Lena Hammarlund says:

  Hej!
  Jag har köpt en adventskalender. Min tanke är att dela upp paketen mellan några barn i variererande åldrar.
  Finns det någon förteckning som jag kan få, där man ser vad varje påse innehåller?
  För att slippa öppna varje paket.
  Hälsningar Lena Hammarlund

  • Daniel Johansson says:

   Hej,
   Förteckningen är från 1-24 denna : Minnesmetall, Pepparkaksformer av afrikanska djur, Petriskålar och pipetter, Alginat och skyddsglasögon, Stora kulor som växer i vatten, Pusselspel av trä, Lupp, Byggbrickor, Putty (studslera), Gravitation pussel, Äkta Hajtand, Färgskiftande mugg, Magisk snö, Robot pussel, Kalejdoskop, Erlenmeyerkolv och ballonger, Molekylbyggsats, Haj som växer, Värmekänsligt papper, Dropper Popper, 2 st Geoder med kvarts, Växande Snögubbe, Mineralset med quartz, Smältblock (Block som smälter is)

   Ha en fin dag!
   mvh Daniel
   Forskarfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *