Årets Julkalender för barn

Årets julkalender är Mirakel och utspelar sig åren 1920 och 2020. Julkalendern handlar om två personer som bor i samma rum fast med 100 års skillnad. Vi på Forskarfabriken fokuserar på nutiden och en mer spännande julkalender, nämligen vår paketkalender! Denna paketkalender innehåller spännande experiment som lämpar sig för barn mellan 6-12 år. Forskarfabrikens julkalender är speciellt utvecklad för att väcka barnens nyfikenhet.

Räkna ner till julafton med ett spännande experiment varje dag

Forskarfabrikens julkalender finns i två utgåvor, en med 24 paket och en med 12 paket. I denna spännande julkalender så finns det 24 eller 12 stycken färdiginslagna överraskningar med olika experiment. Varje paket är märkta med dagar och innehåller en kort förklaring om föremålet eller experimentet och hur detta ska utföras. Dessa paket är speciellt utvecklade för att väcka barns nyfikenhet och varje experiment har en pedagogisk förklaring kring hur experimentet ska utföras.  

En adventskalender från Forskarfabriken är en annorlunda kalender och är istället fullproppad med kunskap istället för godis och socker. Alla paket är färdiginslagna med överraskningar och innehåller magiska upplevelser som engagerar hela familjen vilket ger kvalitetstid tillsammans.

Vi tänker på miljön och har därför ett hållbart miljötänk bakom gåvorna och emballaget. Årets julkalender innehåller dessa föremål: Minnesmetall, Pepparkaksformer av afrikanska djur, Petriskålar och pipetter, Alginat och skyddsglasögon, Stora kulor som växer i vatten, Pusselspel av trä, Lupp, Byggbrickor, Putty (studslera), Gravitation pussel, Äkta Hajtand, Färgskiftande mugg, Magisk snö, Robot pussel, Kalejdoskop, Erlenmeyerkolv och ballonger, Molekylbyggsats, Haj som växer, Värmekänsligt papper, Dropper Popper, 2 st Geoder med kvarts, Växande Snögubbe, Mineralset med quartz, Smältblock (Block som smälter is).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *