Forskarfabrikens paketkalender – en spännande julkalender för barn

Istället för att ge barnen en julkalender som innehåller choklad eller andra onyttiga saker, kan du istället ge dina barn en julkalender som de kan lära sig mycket av samtidigt som de har roligt. Forskarfabrikens julkalender är en annan julkalender full av lek och information istället för godis och socker. Forskarfabrikens paketkalender, är en pedagogisk julkalender för barn som innehåller 24 paket, en för varje dag fram till julafton.

Denna paketkalender innehåller spännande experiment som lämpar sig för barn mellan 6-12 år. Forskarfabrikens julkalender är speciellt utvecklad för att väcka barnens nyfikenhet. Forskarfabrikens julkalender finns i två utgåvor, en med 24 paket och en med 12 paket. I denna spännande julkalender så finns det 24 eller 12 stycken färdiginslagna överraskningar med olika experiment. Varje paket är märkta med dagar och innehåller en kort förklaring om föremålet eller experimentet och hur detta ska utföras. Dessa paket är speciellt utvecklade för att väcka barns nyfikenhet och varje experiment har en pedagogisk förklaring kring hur experimentet ska utföras. 

Försäljningen har påbörjats! 

En adventskalender från Forskarfabriken är en annorlunda kalender och är istället fullproppad med kunskap istället för godis och socker. Alla paket är färdiginslagna med överraskningar och innehåller magiska upplevelser som engagerar hela familjen vilket ger kvalitetstid tillsammans. Passa på att inhandla din julkalender i tid då dem går åt fort!

En tanke om “Forskarfabrikens paketkalender – en spännande julkalender för barn

  1. Julia says:

    Hej! Vi saknar instruktionerna till julkalendern med 24 luckor.
    Hur ska jag få tag på dessa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *