Spännande adventskalender för barn

Betydelsen av ordet julkalender är många och varierar beroende på vem som får frågan. För vissa så anses den kalender med 24 luckor för julkalender medans vissa anser att den heter adventskalender. Vilket inte är något konstigt med det då alla växer upp med att kalla det olika. 

Så vad är det riktiga namnet på jul- och adventskalendrarna? Adventskalendrar har luckor som du fysiskt kan röra vid och öppna. Julkalendern kopplas oftast till den serie som varje år sänds på SVT samt de flesta e-butiker kör rea varje dag fram till jul i form av en julkalender.

Det är verkligen personligt, men julkalendern har alltid varit det som pågick och går fortfarande på TV. För att skilja dem från kalendrar som innehöll choklad, te, kaffe, godis, smink och andra saker blev det helt enkelt adventskalendrar. De flesta alla onlinebutiker väljer också att kalla sina 24-luckors adventskalendrar, så namnet kommer naturligtvis till de flesta av oss.

Forskarfabrikens adventskalender är en spännande och pedagogisk julkalender som innehåller 24 paket med intressanta experiment. Adventskalendern riktar in sig på barn mellan 6-12 år. Denna adventskalender kommer proppad med kunskap och roliga saker att utföra varje dag vilket fyller barnen med riktigt energi istället för en sockerkick. Varje paket är märkta med dagar och innehåller en kort förklaring om föremålet eller experimentet och hur detta ska utföras. Dessa paket är speciellt utvecklade för att väcka barns nyfikenhet och varje experiment har en pedagogisk förklaring kring hur experimentet ska utföras. Alla paket i adventskalendern är inslagna och kommer med ett förklaring till hur experimentet ska utföras. Försäljningen är redan igång så det gäller att vara ute i god tid för att få den innan nedräkningen till jul börjar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *